Bemutatkozás

Találkozás az NTZ mikroszűrő rendszerrel!

 

Mottóm:

Egy üzlet, amivel csak pénzt csinálsz, az egy szegényes üzlet!                (Henry Ford)
 

Boros Csaba egyéni vállalkozó vagyok. Mintegy 30 évet dolgoztam az építőiparban, voltak rakodógépeim és teherautóim. A mikro szűréssel először mégis a hobbimon keresztül, az autósport által találkoztam. Aki kicsit is ismeri ezt a fajta autósportot, az off-roadot, az tudja, hogy itt a sár és a kemény terep az autók számára a legyőzni kívánt akadály. Ez rengeteg szennyeződéssel jár és folyamatosan teszi tönkre a legfőbb alkatrészeket. Többszöri váltóproblémára kerestem a megoldást, az automata váltó szelepei beszorultak egészen apró, úgynevezett mikro szennyeződéseknek köszönhetően, melyeket a hétköznapi szűrők nem voltak képesek eltávolítani. Ekkor találkoztam először a mikro szűréssel. Saját versenyautómon, majd gépeimen, teherautóimon tapasztaltam hihetetlen szűrési képességét, ilyen jellegű problémáim pedig megoldódtak

.

NTZ mikroszűrő, a jelen problémáira egy megoldás

 

Mivel az építőiparban ténykedtem, a gazdasági válság okozta hatásokkal hamar szembesültem. Keresnem kellett olyan megoldást, mely úgy segít csökkenteni költségeimet, hogy közben nem igényel jelentősebb anyagi beruházást, és hosszú távon is az eszközeim védelmét szolgálja. Alapgondolatom az volt, hogy ami már a versenysportban bizonyított, minden valószínűség szerint a mindennapos intenzív használatban is ugyanolyan hatékony lehet. Kipróbálva az NTZ szűrőrendszert saját gépeimen, hiszem, hogy ami nekem pozitív tapasztalatokat adott, az mást is érdekelhet, hiszen más vállalkozót is a költségcsökkentés és eszközeinek védelme, jobb kihasználhatósága motivál.
Ezért kezdtem el foglalkozni az NTZ szűrőkkel és próbálom meg terjeszteni, hogy minél több emberhez elérjen egy ilyen hatékony rendszer megismerése.