Hirek-Érdekességek

 

 
 
 

Új arculat - Új megoldások

2013.04.01.

A weboldal változással (többek kérésére) kibővítettük mikró szűrő kínálatunkat.

Egyrészt, azon helyeken ahol idegenkednek a berendezésük megbontásától (mivel az állandóra beépített szűrőegységet csak ilyen módon lehet a rendszerbe iktatni) mobil, önálló mikró szűrőt is ajánlunk partnereinknek.

Igaz hogy az OLFS tipusjelü kompakt berendezésről említést már tettünk weboldalunkon, azonban bővebb részletekkel csak most szolgálhatunk.


A képen egy OLFS-58 típusú alap berendezést látunk, amelyet 3000 literes olajrendszerig ajánlunk 4.2 liter/perc teljesítménnyel természetesen a már megszokott 0.5 mikronos finom szűréssel. Az egység tartályból-tartályba szállítja a szűrt olajat, ami lehet egyazon tartály is, csak itt a visszakeveredés miatt jóval több ideig kell szűretni.

Ebből a sorozatból a legkisebb kínálatunk az OLFS-29 max. 1500 olajrendszerig 2.1 l/perc szállitásal. Nagyobb kapacitás igénynyel is állunk rendelkezésükre, kérjen tájékoztatást.

Ha az NTZ Filter ugyanabba az 1500 literes tartályba tölt vissza amelyikből szív egy 24 órában körülbelül kétszer megy át a tartálymennyiség a szűrőn (OLFS-29 =1500 liter) ha egy tartályba történik a forgatás, minimum egy hétig egy gépet tisztitsunk.

 

A másik újdonságunk, a commonrail (magas nyomásu üzemanyag befecskendezés) dízelmotorok üzemanyag finom szűrése, melynél ugyancsak a 0.5 mikronig szűrünk.

Ehhez kapcsolódóan, akik saját kútról tankolnak ott a kúton való mikró szűrésre is van megoldásunk
 
 


Dr. Nagyszokolyai Tanár Úr

Széchenyi István Egyetem Győr

Tanulságos dokumentum film (ha van aki még nem látta)