Partnereink visszajelzései!

Fodina Kft (Komárom)

Liebherr típusú homlokrakodónk hidraulikus rendszerére szereltettünk NTZ mikró szűrőt az olaj tisztasági teszt eredménye láttán (melléklet!) a másik gépünk hidraulikájára és mindkettő motorjára is felrakattuk a szűrőket. Ez idáig tökéletesen működnek, bátran merjük ajánlani más felhasználóknak is.

Az első tesztnél csak olajcsere történt, míg a másodiknál az NTZ szűrő is felkerült a homlokrakodóra! 

Komárom 2012. 06. 29. 


Borgwarner Turbó Systems Kft (Oroszlány)

Cégünk profilja a turbógyártás. Mint autóipari beszállítónak igen magas követelményeknek kell megfelelnünk, a lehető legkevesebb hibaszázalékkal. Az NTZ mikro szűrőt dörzshegesztő gépeinkre szereltettük 2011-ben, célunk elsősorban nem az olajfogyasztás csökkentése, hanem az üzembiztonság növelése volt, amelyet az NTZ technológia megelégedettségünkre mindkét esetben teljesített.

Oroszlány 2012.08.06.

Tatabánya Erőmű Kft (Tatabánya)

Erőművünkben, mely Tatabánya távfűtését látja el, és egyben áramot is termel a turbina olaj rendszerébe (5000 l) rakattunk NTZ szűrőket 2010-es évben. Azóta a rendszeres olajtisztasági laborvizsgálat meggyőzött bennünket a szűrőkkel kapcsolatos jó döntésünkről.

Tatabánya 2012.09.03. Oláh János Gép. Karb . Vezető

AGRÁR KFT (CSÁKVÁR)

Gazdaságunknál az évek folyamán már több gépünkre is szereltettünk ilyen mikro szűrőt, John Deere traktorainkra, Caterpillár teleszkópos homlokrakodóinkra, megelégedésünkre jól szerepeltek, ajánljuk más felhasználóknak is!

Csákvár 2014.02.12. Mészáros Vilmos  ügyv. ig.